Anti-Knock Airbag Tasarımlı Universal 6.9
Anti-Knock Airbag Tasarımlı Universal 6.9

Anti-Knock Airbag Tasarımlı Universal 6.9''inç Su Geçirmez Zore Voter Kapak

Fiyat : ₺755,90
Anti-Knock Airbag Tasarımlı Universal 6.9"inç Su Geçirmez Zore Voter Kapak


Etkili Su Geçirmezlik ve Toz Koruması:
Zore Voter Kapak, cihazınızı su ve tozdan tam koruma sağlayarak ekstrem koşullarda bile güvenle kullanmanıza olanak tanır. Özellikle su altında kullanım için tasarlanmış olan bu kapak, IP68 derecesine sahip olup, 6.9"inç altındaki tüm cihazlarla uyumlu şekilde çalışır. Zorlu doğa şartlarında, ister yağmurda, ister çöl sıcağında, telefonunuzu güvenle kullanabilirsiniz.

Hassas Dokunmatik Ekran ve Üstün Koruma:
Zore Voter Kapak, hem suyun üzerinde hem de altında etkin bir şekilde dokunmatik ekran kullanımını destekleyen yenilikçi bir tasarıma sahiptir. Yüksek şeffaflığa sahip PET film+PC orta çerçeve, ekranın netliğini ve dokunmatik hassasiyetini korurken, darbelere karşı üstün koruma sağlar. Ayrıca, anti-knock hava yastığı tasarımı ile düşmelere ve çarpmalara karşı dayanıklılığı artırır, böylece cihazınızı her zaman güvende tutar.

Pratik ve Dayanıklı Tasarım:
Bu kapak, özellikle motosiklet sürücüleri, teslimatçılar, yüzücüler ve outdoor spor tutkunları için ideal bir üründür. Geniş görüntüleme alanı sayesinde fotoğraf çekimlerinizi kesintisiz yaparken, kablo şarj desteği ile cihazınızı çıkarmadan şarj edebilirsiniz. 180x90x20 mm boyutlarında ve sadece 68 gram ağırlığında olan bu kapak, PC+TPU+PET malzemeleri ile uzun ömürlü kullanım sağlar.
İndirimli Ürünler
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR